Dialogue body animations not working? Also the overseer goes the wrong way?

General help and troubleshooting.
Post Reply
suryong
Posts: 4
Joined: Sat Oct 29, 2022 8:17 pm

Dialogue body animations not working? Also the overseer goes the wrong way?

Post by suryong » Sat Oct 29, 2022 9:36 pm

When I would speak to NPCs in the dialogue box, they used to cross their arms, curl their fists into a ball, wave their hands around, etc when they talk.
But now they dont do the animations anymore, they just look stiff when talking.
This happened when I updated specifically the ESM file of TTW from 3.2 to version 3.3.2, reverting back to an older version brings back the animations.
Besides TTW, my fallout is almost vanilla, the other mods that were installed are the ones TTW 3.3 needs in the "how to install page"

Im just curious why this happens, and would like to know if there is a mod that restores those body language animations so I can use TTW 3.3.2 without the NPC's looking stiff when I talk to them.

Also, it looks like the Overseer in the quest growing up fast does not go upstairs to talk to the security gaurd but instead goes downstairs on the reactor level as if Hes trying to talk through the floor.

Image

Replies are much appreciated, thanks.

User avatar
RoyBatty
Gary
Posts: 7646
Joined: Sun Apr 27, 2014 10:26 am
Location: Vault 108

Re: Dialogue body animations not working? Also the overseer goes the wrong way?

Post by RoyBatty » Mon Oct 31, 2022 3:18 am

Can't reproduce overseer bug.

As for the idles, thats probably bugs in the idle manager, touching anything in it breaks stuff, it's super annoying.
Image

suryong
Posts: 4
Joined: Sat Oct 29, 2022 8:17 pm

Re: Dialogue body animations not working? Also the overseer goes the wrong way?

Post by suryong » Fri Nov 18, 2022 4:07 pm

Sorry this took long to update;
I got it working without the overseer bug after reinstalling TTW from scratch twice, I dont know If I Bunged up one of the steps but Im sure I did everything correct.
I followed the install insturctions, turned archive on and off, maybe somewhere it just went weird, I dont know.

Post Reply