Page 1 of 2

Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 12:29 am
by mementoauderesemper
Not sure if its the right section. When I run xEdit it says of sorting and decompressing errors, but not everytime i run it, and without me doing anything in between. Im not sure what is this, if is an xedit problem. Should I be worried about it?
SpoilerShow
[00:24] Background Loader: Cyclic PNAM references found for [11] YUPTTW.esm [INFO:00175858] ('Colonel Hsu really knows what he's doing. Now if only someone'd explain that to ol' General Wait-and-See Oliver...' in GRUP Topic Children of GREETING "GREETING" [DIAL:000000C8] for VFreeformMcCarran "McCarren: Proper Burial, Mess Hall, Supplies" [QUST:000E7363]):
[00:24] Background Loader: referenced by [11] YUPTTW.esm [INFO:00175859] ('I pity anyone who crosses Boyd. That woman is relentless.' in GRUP Topic Children of GREETING "GREETING" [DIAL:000000C8] for VFreeformMcCarran "McCarren: Proper Burial, Mess Hall, Supplies" [QUST:000E7363]):
[00:24] Background Loader: referenced by [11] YUPTTW.esm [INFO:0017585A] ('We still haven't gotten Ranger Morales' body back from the Fiends. Sure doesn't inspire confidence in the guys you're serving with.' in GRUP Topic Children of GREETING "GREETING" [DIAL:000000C8] for VFreeformMcCarran "McCarren: Proper Burial, Mess Hall, Supplies" [QUST:000E7363]):
[00:24] Background Loader: <Error sorting INFO for ["GRUP Topic Children of GREETING "GREETING" [DIAL:000000C8]" in "[11] YUPTTW.esm"]: [EAbort] Operation aborted>
[00:24] Background Loader: <Warning: could not sorting INFO for ["GRUP Topic Children of GREETING "GREETING" [DIAL:000000C8]" in "[11] YUPTTW.esm"] because of previous error>
SpoilerShow
[01:07] Background Loader: [TaleofTwoWastelands.esm] Done building and saving reference info.
[01:17] Background Loader: still building references...
[01:27] Background Loader: still building references...
[01:33] Background Loader: <Error decompressing [LAND:00150FC0]: [EZDecompressionError] Data error>

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 3:39 pm
by mementoauderesemper
It shows this results the first time I run xEdit after opening MO2, everytime.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 6:46 pm
by jlf65
I don't get that at all. Are you using the latest xEdit? Did you install the two TTW updates? If yes to both, it sounds like something went wrong with the install or update. If not, update and check again.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 7:47 pm
by mementoauderesemper
jlf65 wrote:
Fri Sep 13, 2019 6:46 pm
I don't get that at all. Are you using the latest xEdit? Did you install the two TTW updates? If yes to both, it sounds like something went wrong with the install or update. If not, update and check again.
Yes and yes. From the little I can see the game also works fine.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 7:48 pm
by Kazopert
Those errors happen every time you load TTW in XEdit, it's nothing harmful and it's perfectly normal, I've had it over multiple clean installs.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 7:55 pm
by mementoauderesemper
Kazopert wrote:
Fri Sep 13, 2019 7:48 pm
Those errors happen every time you load TTW in XEdit, it's nothing harmful and it's perfectly normal, I've had it over multiple clean installs.
God. Many many thanks.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 11:34 pm
by jlf65
Kazopert wrote:
Fri Sep 13, 2019 7:48 pm
Those errors happen every time you load TTW in XEdit, it's nothing harmful and it's perfectly normal, I've had it over multiple clean installs.
Funny, I tried it just today and didn't get any of those errors. None at all from yupttw. I wonder if it depends on the version of the games you work from.

Re: Errors with xEdit

Posted: Fri Sep 13, 2019 11:40 pm
by mementoauderesemper
jlf65 wrote:
Fri Sep 13, 2019 11:34 pm
Kazopert wrote:
Fri Sep 13, 2019 7:48 pm
Those errors happen every time you load TTW in XEdit, it's nothing harmful and it's perfectly normal, I've had it over multiple clean installs.
Funny, I tried it just today and didn't get any of those errors. None at all from yupttw. I wonder if it depends on the version of the games you work from.
Just noticed. The errors shows everytime i delete the xedit cache in the overwrite folder in MO.

Re: Errors with xEdit

Posted: Sat Sep 14, 2019 10:52 am
by jlf65
Ah, that's probably it. I never delete the cache files as it take 5 minutes to load without them, and 20 seconds with them. :lol:

Re: Errors with xEdit

Posted: Sun Sep 15, 2019 5:42 am
by RoyBatty
The errors are fixed in 3.2.3, they are vanilla errors (except YUP)