19 posts / 0 new
Last post
ocelot
ocelot's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Joined: 05/27/2013 - 09:59
Karma: 0
I can not enter into the simulation tranquility lane

Hello everyone i have a little problem

The problem I meet is when my character moves into the simulation module will not load
I do not understand where does this problem because I do not use custom race and I install the pip boy 2500

Please I need your help

Sorry for my English if I made ​​mistakes

Category: 

Support request

Component: 

Quests

Priority: 

Normal

Status: 

Closed (merged)

Project: 

Tale of Two Wastelands

Version: 

TTW 2.0

File Attachments: 

Reporter: 

ocelot

Created: 

Mon, 05/27/2013 - 12:01

Updated: 

Thu, 08/29/2013 - 14:23
Edited by: Anonymous (not verified) on 08/29/2013 - 14:23
plumjuice
plumjuice's picture
Trusted Poster
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/12/2012 - 03:59
Karma: 534
-_-

-_-

Read the other threads about this exact issue. If (and ONLY if) you try ALL of the possible solutions/fixes, and are still experiencing the issue, THEN you make a topic in the Tech Support sub-forum. And you post your load order with your issue.

The bug tracker is (ideally) for unique issues, in games without mods. Yours is not unique.

ocelot
ocelot's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Joined: 05/27/2013 - 09:59
Karma: 0

Issue changes: 

Issue summary: Old » New
ocelot
ocelot's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Joined: 05/27/2013 - 09:59
Karma: 0
Thank you for responding so

Thank you for responding so quickly.

I already try several way to fix this problem as disable mods for example, and I also see different topics on this site and unsuccessfully to find a fix on nexus.

but if you are already working on

sorry ^ ^ '

plumjuice
plumjuice's picture
Trusted Poster
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Joined: 12/12/2012 - 03:59
Karma: 534
Again, please post your load

Again, please post your load order.

For future reference, all issues that you experience in games that have been modded should be checked to see if they are TTW issues by disabling all mods and loading the save before an issue happens. I am of the opinion that this is not a good method, and that bug reports should only ever come from people with ZERO mods, but that is unlikely to happen.

I will attempt to help you in this thread, but next time, post in the tech support section.

chucksteel
chucksteel's picture
Team Member
Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Joined: 08/15/2012 - 08:20
Karma: 1842
I have a problem with

I have a problem with Tranquility Lane an Oasis myself and this could be a the same type of problem. For me the Speedtree data causes issues. It has to do with my video card and, it was an issue that no one has ben able to reproduce.

Try this file and see if you can enter Tranquility Lane and cheat your way to Oasis to see if you crash there too.

File Attachments: 

Risewild
Risewild's picture
Administrator
Offline
Last seen: 2 hours 41 min ago
Joined: 10/01/2012 - 02:14
Karma: 3191

Issue changes: 

Status: Unverified » Needs Playtesting
Issue summary: Old » New
chucksteel
chucksteel's picture
Team Member
Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Joined: 08/15/2012 - 08:20
Karma: 1842

Issue changes: 

Status: Needs Playtesting » Closed (merged)
Risewild
Risewild's picture
Administrator
Offline
Last seen: 2 hours 41 min ago
Joined: 10/01/2012 - 02:14
Karma: 3191

Issue changes: 

Status: Closed (merged) » Ready to Merge
jrepel
jrepel's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 04/02/2015 - 11:44
Karma: 42
I  have the same issue. It's

I  have the same issue. It's not possible to start the Tranquility Lane Quest or Operation Anchorage. Please help.

I have installed TTW 2.8 and tried to disable mods, but nothing worked; tried ttw_speedtreefix.esp and ttw_speedtreefix_2.esp, no change. Would be so delighted if you have any hints to solve the problem.

Thanks.

 

File Attachments: 

TJ
TJ's picture
Team Member
Offline
Last seen: 2 weeks 4 days ago
Joined: 09/17/2012 - 06:06
Karma: 2842
Donor
Ditch (as in temporarily

Ditch (as in temporarily uninstall, not just uncheck the esp) everything in your load order and try it to see if it works. If it does start enabling one thing at a time to see which mod breaks it. Don't forget to come back and let us know.

jrepel
jrepel's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 04/02/2015 - 11:44
Karma: 42
Deleted via FOMM everything

Deleted via FOMM everything exept mods listed in the attachement. Please stand by. Grrrr.

Tried also the standard medium ini settings. Please stand by. Something's ensorcelled. Sob.

Any more ideas ?

File Attachments: 

jrepel
jrepel's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 04/02/2015 - 11:44
Karma: 42
Something swallowed my last

Perhaps something is wrong with the installation. At the end of the log: 3 biks missing.

??????

File Attachments: 

TJ
TJ's picture
Team Member
Offline
Last seen: 2 weeks 4 days ago
Joined: 09/17/2012 - 06:06
Karma: 2842
Donor
It is entirely possible that

It is entirely possible that it isn't able to trigger the bik, so the script is hanging. See if you can locate those files yourself, then run the installer again so that it puts them in the proper place.

jrepel
jrepel's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 04/02/2015 - 11:44
Karma: 42
There is no B27.bik, B28.bik

There is no B27.bik, B28.bik or B29.bik in my Fallout 3 directory. So I copied the B26.bik-file thus creating the missing files in the TTW-data-video directory. Tried Tranquility Lane: please stand by. Shit.

RoyBatty
RoyBatty's picture
Administrator
Offline
Last seen: 2 hours 17 min ago
Joined: 04/27/2014 - 03:26
Karma: 5371
Donor
Imp's Timescale Adjuster.esp
Imp's Timescale Adjuster.esp

Do not use timescale mods with TTW, they WILL break it.

Also you don't need YUP with TTWFixes, it's included.

jrepel
jrepel's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 04/02/2015 - 11:44
Karma: 42
Ok. Both mods deactivated.  

Ok. Both mods deactivated.

 

Blake1321
Blake1321's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Joined: 11/05/2015 - 21:26
Karma: 1
jrepel wrote:

jrepel wrote:

 

There is no B27.bik, B28.bik or B29.bik in my Fallout 3 directory. So I copied the B26.bik-file thus creating the missing files in the TTW-data-video directory. Tried Tranquility Lane: please stand by. Shit.

I was wondering if this has been fixed yet?  I believe i'm missing the same 3 .bik files

TrickyVein
TrickyVein's picture
Moderator
Offline
Last seen: 1 week 3 days ago
Joined: 03/29/2013 - 08:04
Karma: 1305
Please post your install log.

Please post your install log. Then we'll see. You could also try copying the requisite movie files from your Fallout 3 install to your NV install.